Renoveringsbyran finns kvar men kommer ingå i Kläpphälla Gård Handelsbolag.

Stolt kan vi presentera vår nya bolagsform, Handelsbolag.

Med nytt namn kan alla företagets visioner rymmas. Gården i Botsmark kändes som den självklara basen för vårt gemensamma företagande. Det passar även in på de tjänster vi vill erbjuda med hästarna.

Varmt välkomna att följa oss och vad framtiden ska föra med sig.

Omlimning stolar till fast pris

Välkommen med dina vickiga trästolar till vår verkstad så limmar vi om dem så att de blir stadiga igen.

Om alla delar finns med, kostar omlimning för en stol 600 kr ( en arbetstimme) oberoende hur stolen ser ut eller hur trasig den är. OBS! Material som lim, lack mm tillkommer på priset.

Saknas någon bit kan vi resonera om priset för att tillverka den saknade delen.

Exempelpris: FYRA OMLIMMADE STOLAR kostar 2400 kr + material.

Kan du själv transportera stolarna till Botsmark (de brukar gå in i en kombi-bil) undviker du kostnad för frakt. VILL DU HA STOLARNA HÄMTADE går även det att ordna mot ersättning.

OBS! Pris ovan gäller privatpersoner.

Vad händer i verkstad och på gården?

Nu tar vi nya tag ute i verkstan efter ett december med full aktivitet och riktigt hektiska tider för Renoveringsbyrån.

Vi har under december jobbat parallellt med julmarknader och försäljning av tunnbröd, med hästkörning där vi har skjutsat både tomten och besökare på Mickelbo Gård. Vi har även haft en hel del med jobb i verkstan med deadline inför jul.

Nu stundar litet lugnare tider, där verkstan får stå i centrum och vi även kan se till att hinna med fortsatt utbildning av våra brukshästar.

TIPS! Möter du oss med häst och vagn längs vägarna får du gärna sakta ner, hålla ett gott avstånd sidled och kanske passa på att njuta av anblicken. Det är alltid värdefullt för oss och hästarna att få möta kloka bilister och yrkesförare.

Vi ses!

Marknader &Tunnbrödsbageri

Bondens Egen Marknad i höst

Med staplar av hembakat tunnbröd på disken, elden i vår flyttbara ugn muntert brinnande bak i tältet, gitarren på lut och mjölet yrande från flitiga kavlar, bjuder vi på oss själva och nybakta varma mjukkakor under Bondens Egen Marknad i höst.

Varmt välkomna till Renoveringsbyråns marknadstält på Kungsgatan, nedanför Mimer Elite Hotel, Umeå Centrum, de flesta lördagar från den 11 augusti.

– Här kan du även få råd och hjälp med en möbel som behöver ytbehandlas eller repareras. Fråga efter Erik eller lämna ditt telefonnummer vid disken, så kan vi ringa upp.