Unikt erbjudande – för första gången rabatterar vi stolsomlimningar – 4 stolar till priset av 3!

Välkommen med dina vickiga trästolar till vår verkstad så limmar vi om dem så att de blir stadiga igen.

Om alla delar finns med, kostar omlimning för en stol 550 kr ( en arbetstimme) oberoende hur stolen ser ut eller hur trasig den är.

Saknas någon bit kan vi resonera om priset för att tillverka den saknade delen.

Du får just nu: FYRA OMLIMMADE STOLAR för 1650 kr. (Ytterligare stolar 550 kr/st.) Ordinarie pris 2200 kr. 

Erbjudandet gäller från den 22 januari 2019 till den och med fredagen den 9 februari 2019.

Kan du själv transportera stolarna till Botsmark (de brukar gå in i en kombi-bil) så tar vi endast för arbetstiden. VILL DU HA STOLARNA HÄMTADE tar vi även en slant för transporten.

OBS! Erbjudandet gäller endast privatpersoner.

Vad händer i verkstad och på gården?

Nu tar vi nya tag ute i verkstan efter ett december med full aktivitet och riktigt hektiska tider för Renoveringsbyrån.

Vi har under december jobbat parallellt med julmarknader och försäljning av tunnbröd, med hästkörning där vi har skjutsat både tomten och besökare på Mickelbo Gård. Vi har även haft en hel del med jobb i verkstan med deadline inför jul.

Nu stundar litet lugnare tider, där verkstan får stå i centrum och vi även kan se till att hinna med fortsatt utbildning av våra brukshästar.

TIPS! Möter du oss med häst och vagn längs vägarna får du gärna sakta ner, hålla ett gott avstånd sidled och kanske passa på att njuta av anblicken. Det är alltid värdefullt för oss och hästarna att få möta kloka bilister och yrkesförare.

Vi ses!

Marknader &Tunnbrödsbageri

Bondens Egen Marknad i höst

Med staplar av hembakat tunnbröd på disken, elden i vår flyttbara ugn muntert brinnande bak i tältet, gitarren på lut och mjölet yrande från flitiga kavlar, bjuder vi på oss själva och nybakta varma mjukkakor under Bondens Egen Marknad i höst.

Varmt välkomna till Renoveringsbyråns marknadstält på Kungsgatan, nedanför Mimer Elite Hotel, Umeå Centrum, de flesta lördagar från den 11 augusti.

– Här kan du även få råd och hjälp med en möbel som behöver ytbehandlas eller repareras. Fråga efter Erik eller lämna ditt telefonnummer vid disken, så kan vi ringa upp.